ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ 7 ΑΚΤΙΝΕΣ

alike mpeile

esoterike astrologia

Η εσωτερική αστρολογία έχει επίκεντρο την ΨΥΧΗ την αθάνατη και πανάγαθη ουσία του ανθρώπου, παρατηρεί την πορεία της σε σχέση με τον άνθρωπο , πόσο μακριά είναι από το δρόμο του, το σκοπό του, ποιά εμπόδια αντιμετωπίζει για να εναρμονιστεί. Είμαστε μέρος του ΟΛΟΥ και το ΟΛΟΝ είναι οντότητα όπως και η Γη οι Πλανήτες, Ο Ηλιος, εξωτερικά φαινόμενα εσωτερικών διεργασιών. Ο χάρτης ιδωμένος από το μάτι του εσωτερικού αστρολόγου αναδεικνύει τις αιτίες και όχι μόνο τα αποτελέσματα. Σε μια συνεδρία εσωτερικής αστρολογίας αναλύουμε όχι μόνο το χαρακτήρα και τα εξωτερικά γεγονότα, αλλά διεισδύουμε και βαθύτερα, παρατηρώντας και ανιχνεύοντας τα μηνύματα της Ψυχής, σε ποιο σημείο εξέλιξης βρίσκεται και τι εμπειρίες επιθυμεί να βιώσει. Η προσωπικότητα είναι το όχημα η Ψυχή ο/η οδηγός. Η αλήθεια κρύβεται στους εσωτερικούς κυβερνήτες των αστερισμών, στο πώς γυρνάει ο τροχός, ανακαλύπτουμε κρυμμένα μυστικά γιατί ο χάρτης μιλάει τη γλώσσα των συμβόλων και εμείς τα αποκωδικοποιούμε.

<<Οι πλανήτες είναι εκπορευτές ενεργειών (Α. Μπέιλι) και συγκεκριμένα 7 ακτινών. Αυτές χρωματίζουν το χάρτη μας : με τις αρετές, τα εμπόδια, τα ελαττώματα. Ο χάρτης μας είναι μοναδικός, όπως και ο σκοπός της Ψυχής μας. Η πλήρης σύμπλευση με το χάρτη φαντάζει ουτοπία, αλλά είναι ο δρόμος της χαράς!>>

Η διάρκεια της συνεδρίας είναι δίωρη, αναγκαίο είναι να έχει κλειστεί ραντεβού και να έχουν δοθεί πλήρη στοιχεία, τόπος, ημερομηνία και ώρα γέννησης. Κόστος 70 ευρώ.